Op stap

Gezelligheid en feestjes op Marktplein tijdens de feestdagen

- advertentie -

Winschoten – Op het Marktplein in Winschoten staan de feestdagen in het teken van gezelligheid en feestjes. Met een agenda vol themafeestjes is er voor ieder wat wils. Of je nou na het gourmetten nog zin hebt om op stap te gaan of gewoonweg wilt genieten van de feestdagen op het plein, er is altijd iets te doen!

- advertentie -

Kerstavond
Met kerst is het Marktplein het bruisende middelpunt van feestelijke activiteiten. Op kerstavond kun je bij Hoppe genieten van live muziek van Martin Zemering, een traditie die al jaren standhoudt. Ook bij Carambole is er een bijzondere avond gepland met het “Winteravond van het korte verhaal”, dat inmiddels compleet uitverkocht is. Mambo, La Luna en Shooters pakken uit met speciale thema’s en dj’s op kerstavond. Voor een gezellige kerstborrel kun je terecht bij De Pastorie, Cafe Krikke en Dommering, die ook geopend zijn.

Eerst kerstdag
Op eerste kerstdag kun je teruggaan in de tijd op het Marktplein. Carambole organiseert een 70’s en 80’s Christmasparty en bij Shooters is er een 80’s, 90’s en 00’s Xmas Party. Ook voor de jeugd zijn er leuke thema feestjes, zoals een Winterwonderland party in La Luna of Xmas at the Beach in Mambo. De andere zaken op het plein zijn deze avond en nacht ook geopend, zodat iedereen een gezellige avond op stap kan beleven met kerst.

Tweede kerstdag
Ook op tweede kerstdag is het Marktplein dé plek waar je moet zijn om de kroeg in te duiken. Vorig jaar was deze dag al erg populair om uit te gaan, dus dit jaar is er opnieuw genoeg gezelligheid te vinden. Café Krikke opent om 20:00 uur en de rest van de zaken volgen om 22:00 uur.

Oud en Nieuw
En dan is het tijd voor oud en nieuw! Bij Carambole kun je traditiegetrouw het jaar borrelend uitluiden in de middag op oudjaarsdag. De Pastorie opent om 20:00 uur en de Mambo Beach Club, Shooters Winschoten, Club La Luna en Tapperij Hoppe openen net na de jaarwisseling om 00:30 uur de deuren voor het allereerste feestje van het nieuwe jaar!

Naast de feestjes op het Marktplein zijn er ook nog andere zaken en eetgelegenheden die gewoon geopend zijn volgens hun eigen openingstijden. Deze tijden kun je vinden op hun eigen social media kanalen. Kortom, op het Marktplein in Winschoten wordt er tijdens de feestdagen volop gefeest en is er voor ieder wat wils!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button