Algemeen

Wij wensen je fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

- advertentie -

Namens het hele team van OldambtNu.nl wensen we je fijne feestdagen en een voorspoedig 2024 toe! We hebben je het afgelopen jaar op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit de regio Oldambt, variërend van politieke ontwikkelingen van evenementen en incidenten tot sportuitslagen en culturele activiteiten. Ons doel is altijd geweest om een betrouwbare nieuwsbron te zijn voor de inwoners van Oldambt en omgeving.

- advertentie -

Naast het nieuws brengen we ook achtergrondverhalen en interviews met interessante lokale mensen. We vinden het belangrijk om de verhalen van onze inwoners te delen en zo een stem te geven aan de diverse gemeenschap van Oldambt.

Het succes van OldambtNu.nl is te danken aan ons trouwe lezerspubliek en aan ons enthousiaste team van vrijwilligers. Zij werken dag in dag uit hard om het nieuws zo snel en accuraat mogelijk te brengen. Onze redactie bestaat uit ervaren en enthousiaste schrijvers die met veel passie te werk gaan.

Nieuwe app voor Android en iOS
Naast onze website hebben we de afgelopen jaren ook ingezet op het uitbreiden van onze app. Steeds meer mensen willen het nieuws snel en makkelijk via hun smartphone of tablet kunnen lezen. Daarom hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke app waarop je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit Oldambt.

In 2024 hopen we nog meer te groeien en nog meer inwoners van Oldambt te bereiken. We blijven ons inzetten voor kwalitatief hoogwaardig nieuws en hopen hiermee een bijdrage te leveren aan een goed geïnformeerde gemeenschap.

Bedankt!
Tot slot willen we iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft gesteund, gelezen en gedeeld. We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een voorspoedig 2024 toe!

Het team van OldambtNu.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button