Sport

Jeugdopleiding WVV1896 springplank voor talent

- advertentie -

Winschoten – Maar eens te meer blijkt dat de jeugdopleiding van WVV1896 het heel goed doet en een springplank is voor veel jeugdspelers richting de jeugdopleiding van een (BVO) Betaald Voetbal Organisatie.

- advertentie -

De afgelopen jaren hebben meerdere spelers een contract ondertekend bij FC Groningen & FC Emmen.

Hierbij de meest recente spelers:
Mauro Koster (FC Groningen & Oranje O14)
Lorenz Bakker (FC Groningen)
David Behling (FC Groningen)
Daan Erdman (FC Groningen)
Dex Scholte (FC Groningen)
Lars Miedema (FC Emmen)
Silvinho Ibrahim (FC Emmen)

Amy Plat (meiden FC Groningen & KNVB)
Djura Meijer (meiden FC Groningen & KNVB)
Romèe Johan (meiden FC Groningen & KNVB)
Maireen Nap (KNVB)

Maar ook mogen er vaak spelers van WVV stage lopen bij één van de BVO’s in de regio zoals FC Groningen, FC Emmen of SC Heerenveen. Zo kreeg afgelopen week Dmytro Radchenko een uitnodiging om stage te komen lopen bij FC Groningen.

Dmytro kwam anderhalf jaar geleden bij WVV en liet al snel zien dat hij goed kon voetballen ondanks een hele moeilijke periode. Dmytro komt uit Oekraïne, waar momenteel nog steeds een verschrikkelijke oorlog gaande is, dat Dmytro zich zo snel heeft weten aan te passen is heel bijzonder en knap van deze 14 jarige jongeman.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button