Sport

Jeugd Zaalvoetbal Oost Groningen in Oost Groningen

- advertentie -

Finsterwolde – De spanning stijgt in Oost Groningen, want afgelopen vrijdag is het Jeugd Zaalvoetbal Oost Groningen (JZOG) van start gegaan. Dit toernooi, dat plaatsvindt in het sportcomplex in Finsterwolde, Scheemda, Oostwold en Bellingwolde, het belooft een spektakel te worden voor zowel spelers als toeschouwers.

- advertentie -

Maar liefst twaalf clubs en 125 teams uit de regio doen mee aan dit zaalvoetbaltoernooi. De teams zullen op meerdere dagen tegen elkaar strijden om een plekje te bemachtigen in de finale, die op 13 januari zal plaatsvinden. De deelnemende clubs zijn vastbesloten om alles te geven en zo de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

De speeldata van het JZOG staan in de onderstaande afbeelding, het is zeker de moeite waard om jouw favoriete team aan te moedigen tijdens een van de wedstrijden.

Dus, noteer de speeldata van het JZOG in je agenda en kom langs om jouw team aan te moedigen.

Kijk voor meer informatie op jzog.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button