Op stap

Kids Fun Day’s Oldambt dit jaar in de kerstvakantie

- advertentie -

Winschoten – Kids Fun Day’s Oldambt keert dit jaar terug in de kerstvakantie met twee dagen vol plezier en activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Op 28 en 29 december zullen de festiviteiten plaatsvinden in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Deze editie wordt georganiseerd in samenwerking met Rainbow Events, wat belooft dat het een onvergetelijk spektakel zal worden.

- advertentie -

Tijdens de Kids Fun Day’s krijgen kinderen de kans om een kijkje te nemen in voertuigen als brandweerwagens, politieauto’s en dierenambulances. Daarnaast zijn er tal van activiteiten zoals schminken, springkussens, knutselactiviteiten, spelletjes, kickboksen en educatieve Bostuin. Ook is de bijenvereniging aanwezig om kinderen op een leerzame wijze kennis te laten maken met bijen en hun belangrijke rol in de natuur.

De kaartverkoop voor dit evenement is al van start gegaan bij Intertoys, Bruna en Top 1 toys in Winschoten. De organisatie hoopt er twee fantastische dagen van te maken voor de kinderen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button