Gemeente

Nieuwjaarsreceptie voor inwoners van Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Inwoners van de gemeente Oldambt zijn op woensdag 17 januari van 17.00 tot 19.00 uur welkom op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in de Marktpleinkerk te Winschoten. Onder het genot van een drankje, een broodje rookworst, een kom snert en diverse andere hapjes wenst het college iedereen een gelukkig nieuwjaar.

- advertentie -

Om 18.00 uur houdt burgemeester Cora-Yfke Sikkema een nieuwjaarstoespraak. Naast de nieuwjaarstoespraak draagt stadsdichter Refia Doevendans een nieuwjaarsgedicht voor. Jolien Folkerts en Nick Strobos van de coverband ‘Just Us’ verzorgen de avond van een muzikale noot.

Mooie traditie
Vorig jaar werd voor het eerst sinds 4 jaar weer een nieuwjaarsreceptie door de gemeente georganiseerd. “Daar kwamen veel bezoekers op af”, aldus burgemeester Cora-Yfke Sikkema. “Het hele college vindt het een mooie traditie, die we daarom ook dit jaar voortzetten. Het is een gezellig samenzijn met inwoners. Alle inwoners van Oldambt zijn daarom weer van harte welkom.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button