Op stap

In beeld: Nieuwjaarsduik Blauwestad trekt groot aantal deelnemers

- advertentie -

Blauwestad – Op nieuwjaarsdag organiseerde zwemvereniging en reddingsbrigade GZVW een voor de 4e keer een Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer. Een mooi aantal van 245 deelnemers trotseerden het koude water onder het toeziend oog van veel toeschouwers.

- advertentie -

“We hebben 250 Unox mutsen besteld, 100 extra dan in 2023 en weer zijn ze allemaal uitgedeeld aan jullie en de vrijwilligers. Het was prima te doen ondanks een beetje druppels van boven kwamen de meeste spetters van de duikers.” aldus de organisatie.

Vierde editie
Het was de vierde Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer. In 2019 deden 92 personen mee. In 2020 waren dat al 105 personen. in 2023 waren dit er 200. Volgend jaar wordt er weer een Nieuwjaarsduik georganiseerd.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button