Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ravage bij daglicht in Midwolda goed te zien (video)

- advertentie -

Midwolda – In de nacht van zondag op maandag heeft zich in Midwolda een explosie voorgedaan. Rond 01.10 uur vond aan de Anna Maria Horalaan een explosie plaats, veroorzaakt door zeer zwaar vuurwerk. De politie beschouwt deze gebeurtenis als ‘explosieven’ en is direct een onderzoek gestart.

- advertentie -

Ten minste zeven woningen en vier auto’s in de omgeving zijn zwaar beschadigd geraakt. De kracht van de explosie heeft ertoe geleid dat ruiten zijn gesneuveld en zich als rondvliegend glas hebben verspreid over de omgeving. De politie laat weten dat er meerdere mensen gewond zijn geraakt door het rondvliegende glas.

Schade
Bij daglicht wordt de omvang van de schade pas echt zichtbaar. De ruiten van de getroffen huizen en auto’s zijn volledig vernield en met houten platen dichtgetimmerd. De bewoners en omwonenden zijn geschrokken van de enorme ravage die is ontstaan.

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema is geschrokken: “Helaas begon dit jaar niet voor iedereen liefdevol. In Midwolda was een groot incident waarbij zeker vier auto’s en zeven huizen enorm beschadigd zijn. Ik ben langs geweest om met de mensen in de buurt te praten over hun schrik en zorgen. De politie doet onderzoek naar de toedracht.” laat ze weten op haar Facebookpagina.

Lees ook: Meerdere woningen en auto’s fors beschadigd door mogelijk zeer zwaar vuurwerk (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button