Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Crossfit Winschoten lanceert een knallende januari actie

- advertentie -

Winschoten – De feestdagen zijn voorbij, maar bij Crossfit Winschoten zijn ze nog lang niet uitgefeest! De maand januari staat bij hun in het teken van actie, energie, en natuurlijk knallen. “Daarom introduceren we met trots onze JANUARI ACTIE die jouw fitnessdoelen naar nieuwe hoogten zal brengen.” aldus Erik Roelfsema, eigenaar van het bedrijf.

- advertentie -

Gratis introductiecursus ter waarde van 55 euro
Heb je altijd al willen ontdekken of Crossfit iets voor jou is? Grijp dan nu je kans met onze gratis introductiecursus bestaande uit 5 lessen, ter waarde van € 55,-. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met de dynamiek en kracht van Crossfit.

Wat is Crossfit?
Crossfit is een trainingsmethode die functionele bewegingen combineert met variatie en intensiteit. Het is een community-gedreven aanpak waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en flexibiliteit. Onze ervaren coaches begeleiden je door gevarieerde workouts die elementen bevatten van gewichtheffen, cardio, gymnastiek en meer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, Crossfit is aanpasbaar aan elk fitnessniveau.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Hoe profiteer je van deze actie?
– Download onze app: Zoek naar “CROSSFIT WINSCHOTEN APP” en installeer deze op je telefoon.
– Neem contact met Crossfit Winschoten op.

Introductiecursusdagen:
– Woensdag 10 januari 19:15
– Woensdag 17 januari 19:15
– Woensdag 24 januari 19:15
– Woensdag 31 januari 19:15
– Woensdag 7 februari 19:15

Bring a Friend actie
Voor onze bestaande leden hebben we ook iets in petto: de “Bring a Friend” actie. Neem een vriend of vriendin mee naar Crossfit Winschoten. Wordt jouw vriend of vriendin lid, dan krijg jij als dank een hele maand gratis trainen cadeau!

Hoe werkt het?
– Neem een vriend/vriendin mee.
– Wordt jouw vriend/vriendin lid?
– Jij krijgt een maand gratis trainen cadeau!
– Vergeet niet dit te melden bij Erik of Laura.

Meer informatie nodig?
Voor meer informatie over onze JANUARI ACTIE, de gratis introductiecursus, of de Bring a Friend actie, kun je contact opnemen met Erik: 0651537205 of Laura: 0623925989 of per e-mail: erik@crossfitwinschoten.nl.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Crossfit Winschoten staat klaar om samen met jou een geweldig fitnessavontuur te beginnen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze box!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button