Sport

VV Heiligerlee wint WMC indoor soccertoernooi

- advertentie -

Winschoten – In de kerstvakantie was het weer tijd voor het jaarlijkse WMC indoor soccertoernooi in Winschoten. Het welbekende toernooi, dat in 2017 na 30 jaar gestopt was, heeft vorig jaar een zeer geslaagde doorstart gemaakt. Aan het toernooi, dat georganiseerd wordt door zaalvoetbalvereniging WMC, deden vele teams uit de regio mee.

- advertentie -

In verschillende categorieën werd de afgelopen dagen om de prijzen gespeeld. Het toernooi vond plaats op 27 december en van 2 t/m 7 januari. Bij de mannen ging de finale, na spannende voorrondes, tussen VV Heiligerlee en Onstwedder Boys.

(lees verder onder de foto)

Foto: Arno Steeman/ OldambtNu.nl

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en nadat er 10 minuten waren gespeeld, de duur van de wedstrijden tijdens het toernooi, stond er een 2-2 eindstand op het scorebord. Dat betekende dat er penalty’s genomen moesten worden om te bepalen wie deze editie van het WMC indoor soccertoernooi ging winnen.

Heiligerlee nam de penalty’s uiteindelijk beter dan de ploeg uit Onstwedde en won de penaltyserie met 3-1. Dat betekende dat de felbegeerde beker mee ging naar Heiligerlee en dat werd door de ploeg uiteraard uitgebreid gevierd.

Meer foto’s zie je hier.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button