Algemeen

Action opent zaterdag nieuwe winkel in ‘t Rond

- advertentie -

Winschoten De discount winkel van Action opent zaterdag 13 januari een nieuwe vestiging in winkelcentrum ’t Rond aan de Reivel Passage 8. Ze verhuizen van de Mr. A.J. de Sitterstraat naar deze nieuwe locatie. De ‘oude’ Action sluit daarom donderdagavond om 17:00 uur. Winkelcentrum ’t Rond is blij met de komst van deze winkelketen. Met de komst van Action is sinds lange tijd dit centrum helemaal gevuld

- advertentie -

Het wordt vrijdag hard werken voor de medewerkers om alle schappen gevuld te krijgen, maar het hele team heeft er zin in, om in deze nieuwe vestiging aan de slag te gaan. Zaterdag om 08:30 uur gaan de deuren open van deze nieuwe vestiging.

Voor de mensen die gewend waren om met de auto naar de Action te gaan, wordt het even wennen. Je kunt gemakkelijk parkeren in de parkeergarage van ’t Rond, maar op zaterdag is de grote parkeerplaats aan de Venne / Liefkensstraat wel een probleem, want deze is op deze dag bijna altijd compleet vol.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button