Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Bibliotheek Winschoten en NGV organiseren voorouderspreekuur

- advertentie -

Winschoten – Beginnen met uw stamboom uit te zoeken? Heeft u hulp nodig bij een vastgelopen familieonderzoek?

- advertentie -

Heeft u na het zien van afleveringen van Verborgen Verleden wel eens gedacht om zelf een onderzoek naar uw familie te starten? Maar aarzelt u omdat u niet weet waar u moet beginnen? Of bent u begonnen, maar vastgelopen bij een moeilijk terugvindbare voorouder?

Stamboomonderzoek is een leuke hobby. Samen met andere onderzoekers kunt u terugvinden waar uw familie vandaan kwam, kunt u zich verdiepen in de lokale geschiedenis en kunt u zien welke plaats uw familie in die geschiedenis heeft ingenomen.

Voorouderspreekuur
De openbare bibliotheken in Groningen organiseren met de NGV afdeling Groningen voorouderspreekuren op diverse locaties in de provincie Groningen. Ervaren onderzoekers van de afdeling Groningen van de Nederlandse Genealogische Vereniging helpen u graag op weg bij uw genealogische zoektocht.

Er is een spreekuur in de bibliotheek in Winschoten op donderdag 11 januari a.s. van 14:00 tot 16:00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Meer weten? Neem contact op met:
Bibliotheek: Renske Osenga, 06-2918 3866, R.Osenga@biblionetgroningen.nl
NGV: Teijo Doornkamp, 06-1134 9055, publicrelations-grn@ngv.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button