Incidenten

Brandweerlieden nemen diploma’s en certificaten in ontvangst

- advertentie -

Winschoten – In het afgelopen jaar hebben enkele vrijwilligers van brandweer Winschoten een opleiding gevolgd en met succes afgerond. Op hun traditionele nieuwjaarsbijeenkomst zijn de diploma’s en certificaten overhandigd aan deze brandweerlieden.

- advertentie -

Twee enthousiaste aspiranten hebben hun opleiding tot manschap met succes afgerond. Daarnaast hebben twee ervaren manschappen met veel inzet de opleiding tot bevelvoerder succesvol voltooid. Als bevelvoerder nemen zij een belangrijke taak op zich bij incidenten en zullen zij het voortouw nemen bij het aansturen van het team tijdens brand- en reddingsoperaties.

Een bijzondere vermelding verdient ook Richard Oldenkamp, die zijn 20-jarig jubileum bij de brandweer mocht vieren. Brandweer Winschoten deelt dit goede nieuws op hun Facebookpagina.

Zoektocht naar nieuwe vrijwilligers
Brandweer Winschoten zoekt nieuwe vrijwilligers! Woon jij binnen een straal van 5 minuten van de kazerne? En lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de brandweer in Winschoten? Meld je dan voor de informatiebijeenkomst op zaterdag 3 februari 2024. De informatiebijeenkomst vindt plaats op de kazerne aan de Molenweg 2 in Winschoten en duurt van 09.30 tot 12.00 uur.

Wil je bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button