Sport

Oldambtster Boys trekt eerste elftal terug uit Vijfde Klasse F

- advertentie -

Nieuw-Scheemda – Voetbalclub Oldambtster Boys uit Nieuw-Scheemda heeft het eerste elftal teruggetrokken uit de Vijfde Klasse F. Er zijn nog te weinig spelers beschikbaar om een volwaardig elftal op de been te kunnen brengen.

- advertentie -

Van het eerste elftal waren er nog maar acht of negen spelers die het seizoen af wilden maken. Daardoor kon het bestuur niet anders dan het elftal uit de competitie terugtrekken. Erg succesvol was het seizoen van Oldambtster Boys sowieso al niet. Na tien wedstrijden stond de teller nog altijd op 0 punten en grote nederlagen waren eerder regel dan uitzondering. De 0-16 thuisnederlaag tegen Bargeres uit Emmen was het absolute dieptepunt. In die tien competitiewedstrijden wist de ploeg uit Nieuw-Scheemda ook slechts tien keer te scoren en kreeg maar liefst 95 doelpunten om de oren.

De spelers die nog wel verder willen, zullen het seizoen waarschijnlijk afmaken in de reserveklasse zondag. Voor andere teams uit het Oldambt die in de Vijfde Klasse F actief zijn, heeft het terugtrekken van Oldambtster Boys ook gevolgen. Alle uitslagen van de Nieuw-Scheemders worden geschrapt en dat betekent dat de ploegen die van Oldambtster Boys wonnen, drie punten moeten inleveren. BATO en VV Westerlee raken hierdoor drie punten kwijt. VVS uit Oostwold heeft geluk, zij zouden volgende week pas tegen Oldambtster Boys spelen en raken daardoor dus geen punten kwijt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button