Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Action in winkelcentrum ’t Rond geopend

Een moderne winkel die er vooral fris uitziet en dat in het hart van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In winkelcentrum ’t Rond is vandaag, zaterdag 13 januari, een totaal nieuwe vestiging van Action geopend. De vorige winkel aan de Mr. A.J. de Sitterstraat is vanaf afgelopen vrijdag nu gesloten. Met deze nieuwe vestiging, met een oppervlakte van 934 m2, kan Action de toekomst goed tegemoet zien.

- advertentie -

Bedrijfsleider Fenna: “Wij zijn heel erg blij met deze nieuwe vestiging van de snelst groeiende non-food discounter van Europa hier in het hart van Winschoten. Deze winkel is nu gemakkelijker bereikbaar voor een groter publiek, met name voor passanten. En gelukkig blijven wij de winkel van ‘kleine prijzen en grote glimlach’.

Duurzaamheid
Thomas Smit, General Manager van Action Nederland: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk.”

“Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren. We werken actief aan energiebesparing en daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Winschoten geldt dit dus ook.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button