Algemeen

Openingstijden parkeergarage ’t Rond blijven voorlopig ongewijzigd

- advertentie -

Winschoten – De komst van de Action in winkelcentrum ’t Rond zorgt voor discussie over de openingstijden van de parkeergarage. Met de winkel die tot 20.00 en zelfs 21.00 uur open is, zal het ook na sluitingstijd van de parkeergarage om 19.00 uur drukker worden in het overdekte winkelcentrum.

- advertentie -

Om overlast en brandstichtingen tegen te gaan, heeft de gemeente in 2022 besloten om de openingstijden van de parkeergarage aan te pakken. In die periode werden er veel vernielingen aangericht aan onder andere verlichting, bebording en nood- en toegangsdeuren. De gemeente was vastberaden om hier een einde aan te maken.

“We hebben de situatie de afgelopen tijd geobserveerd en na 18.00 uur is er voldoende parkeergelegenheid aan Liefkenshoek. Bovendien is de supermarkt Lidl ook tot laat open. De huidige openingstijden, wekelijks tot 19.00 uur, met uitzondering van de koopavond op vrijdag tot 22.00 uur, blijven voorlopig van kracht”, aldus de woordvoerder van de gemeente.

“Hoewel we op dit moment nog genoeg parkeerplekken hebben, zullen we de situatie in de gaten blijven houden als gevolg van de komst van de Action. Als de parkeergelegenheid in het gedrang komt, zullen we uiteraard naar mogelijke oplossingen kijken. We blijven alert”, voegt hij toe.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button