Op stap

Schaatsplezier voor kinderen op de ijsbaan in Drieborg

- advertentie -

Drieborg – De afgelopen twee dagen hebben de kinderen kunnen genieten van de ijspret. Met rode wangen van de inspanning zwierden ze over het ijs, lachend en genietend van elk moment. Voor de schaatsliefhebbers had het net te weinig gevroren. Van alle ijsbanen in Oldambt kon alleen Drieborg de hekken openen.

- advertentie -

Donderdag kwam zelfs OBS Drieborg met alle kinderen naar de ijsbaan toe. Helaas moesten de volwassenen hun schaatsen in de kast laten liggen. Het ijs was niet meer veilig genoeg voor hen, en de organisatie wilde geen risico’s nemen.

Voor de komende dagen zijn er geen positieve weersvoorspellingen. De kans op schaatsen dit seizoen lijkt dan ook erg klein. “Desondanks kunnen we met trots terugkijken op de afgelopen dagen. De ijsbaan in Drieborg is erin geslaagd om, ondanks alle tegenslagen, de baan open te houden voor de kinderen.” laat het bestuur weten.

Het belangrijkste aspect van dit hele gebeuren is het plezier en de vreugde die het de kinderen heeft gebracht.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button