Cultuur

Maarten van Rossem komt 25 januari naar De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op 25 januari is de bekendste historicus van Nederland Maarten van Rossem te zien in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. In zijn Theaterlezing neemt hét jurylid van ‘De Slimste Mens’ de bezoeker mee in zijn interessante kijk op tal van onderwerpen.

- advertentie -

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. De theaterbezoeker kan zich opmaken om een avond te leren, maar ook absoluut te lachen.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd ‘Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem zelf.

Maarten van Rossem is met Theaterlezing op 25 januari 2024 te zien in Cultuurhuis de Klinker. Kijk voor meer informatie en tickets op www.indeklinker.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button