Gemeente

Ontmoet de gemeenteraad van Oldambt in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Drie keer per jaar organiseert de gemeenteraad van Oldambt een ‘Ontmoet de raad’ bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst, die elke keer op een andere locatie in Oldambt plaatsvindt, krijgen inwoners informatie over projecten of andere zaken die spelen in het gebied waar de bijeenkomst wordt gehouden.

- advertentie -

Daarnaast is dit de ideale manier voor inwoners om in gesprek te komen met hun gemeenteraadsleden. De eerstvolgende ‘Ontmoet de raad’ is op dinsdag 23 januari om 20.00 uur in De Schakel in Midwolda.

Programma
Op het programma staat een presentatie van de eigenaren van De Schakel. Zij willen u graag vertellen over het concept van dorpshuis en wooninitiatief Het Anker. Ook zal Dorpsbelangen Midwolda een presentatie geven over de kracht van het dorp en actuele thema’s die in Midwolda spelen.

Na de presentaties krijgt u de gelegenheid om op de spreekwoordelijke zeepkist plaats te nemen en alle aanwezige raadsleden toe te spreken met verhalen en ideeën over uw woon- en leefomgeving. Na ‘De Zeepkist’ kunt u in ongedwongen sfeer informeel met de raadsleden in gesprek.

Aanmelden
Iedereen is deze avond welkom. Wilt u de raadsleden toespreken via ‘De Zeepkist’? Dan is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een email te sturen naar griffie@gemeente-oldambt.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button