Incidenten

Persoon raakt gewond bij brand op dakterras in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Aan de Poortstraat in Winschoten heeft zich vanmiddag omstreeks 16.45 uur een brandincident voorgedaan. De brandweer ontving een melding van een buitenbrand op een dakterras. Een persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis vanwege rookinhalatie.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de brandweer werd de brand snel opgemerkt en kon de brandweer snel ter plaatse zijn. Met behulp van blusapparatuur werd het vuur op het dakterras geblust, waarna de brandweer de woning grondig heeft geventileerd om de rookschade te minimaliseren.

Het slachtoffer had rook ingeademd en diende medische zorg te krijgen in verband met mogelijke ademhalingsproblemen.

De oorzaak van de brand op het dakterras is nog onbekend. De politie zal een onderzoek instellen om de achtergrond van het incident te achterhalen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button