Economie

RegioBank Winschoten blijkt groot succes!

- advertentie -

Winschoten –  “Dat het zo’n succes zou worden hadden wij niet durven dromen”. Dit is de letterlijke tekst van Robert Boer, mede-eigenaar van de RegioBank vestiging aan de Langestraat in Winschoten. Een succes dat gekenmerkt wordt door vele nieuwe, tevreden klanten die bij RegioBank Winschoten vinden wat ze zoeken, een bankkantoor waar je nog gehoord wordt en gewoon kunt binnenstappen.

- advertentie -

Het vaste team zorgt voor een warm welkom, een kop koffie en ook het ontzorgen op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Alles onder een dak!

Waarom vele klanten de weg vinden naar ons kantoor? Omdat de ‘grootbanken’ ervoor kiezen om zich terug te trekken, alles online te doen en de persoonlijke behandeling vergeten. “Eigenlijk hoeven wij helemaal geen reclame te maken, het ‘gewoon’ aanwezig zijn is al voldoende” zegt Corrie Huisman. Corrie is hét gezicht van het filiaal in Winschoten. Zij zorgt niet alleen voor een warm welkom, maar ook voor het geheel ontlasten van de klant. “We merken dat nog niet alle mensen weten dat wij ook meer zijn dan RegioBank. Er zijn veel mensen die verbaasd opkijken als wij aangeven dat wij ook hun verzekeringen en eventueel hypotheek kunnen onderbrengen”, aldus Corrie.

Maar ook voor de jongere generatie, die niet binnenstapt, zijn wij er. Wij hebben namelijk ook de mogelijkheid om alles volledig via de mail, whatsapp of telefoon te doen. “Zo hebben wij laatst een jong gezin geholpen met de verkoop van hun woning en daaropvolgend ook de aankoop van hun nieuwe droomhuis. En dat contact was zeer persoonlijk, maar in verband met het drukke leven van de klant, gewoon via whatsapp. U roept, wij draaien” geeft kantoormakelaar Tom de Jonge aan.

Een uitgebreid pakket aan diensten dus, van RegioBank tot verzekeringen en van hypotheek tot aan de ver- of aankoop van uw woning. Bij RegioBank Winschoten stapt u hiervoor gewoon even binnen, zelfs zonder afspraak.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button