Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

‘Schandalig mooie opera’ met Francis Broekhuizen en Gregor Bak in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 18 februari staan Francis van Broekhuizen en Gregor Bak met hun voorstelling ‘Schandalig mooie opera!’ in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Na hun succesvolle tournee van de voorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’, zijn Francis en Gregor weer terug met een geheel nieuwe voorstelling.

- advertentie -

In deze voorstelling gaat Francis dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Natuurlijk zal Francis kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Alles vakkundig en vrolijk begeleid door Gregor. Kortom, een leerzame en gezellige middag vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Bernstein, Puccini en Mozart.

Kaarten voor de voorstelling ‘Schandalig mooie opera!’ zijn te koop via de website: indeklinker.nl/francisbroekhuizengregorbak

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button