Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Woningbrand in Winschoten onder controle

- advertentie -

Winschoten – Donderdagochtend om 05.45 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Nassaustraat in Winschoten. Omdat de brandweer bij aankomst direct vlammen zag is er direct opgeschaald naar middelbrand.

- advertentie -

Rond 7.15 uur wist de brandweer de brand, die in een meterkast was ontstaan, onder controle te krijgen. Helaas is de schade aan de woning groot, zo bevestigt de brandweerwoordvoerder. Gelukkig is de bewoner er goed vanaf gekomen en zijn er geen gewonden gevallen.

Foto: Wiktor Moorlag (ingezonden)

De brandweer heeft succesvol een binnen aanval uitgevoerd, waardoor het vuur onder controle kon worden gebracht. Ook werd de brand vanaf bovenaf met de nieuwe hoogwerker bestreden.

Gladheid
Vanwege de gladde weersomstandigheden was er voor de zekerheid een derde tankautospuit opgeroepen uit Oude Pekela. Ondanks deze voorzorgsmaatregelen bleek een derde tankautospuit voor de waterwinning niet nodig te zijn.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button