Sport

Jeugd Zaalvoetbal Oost-Groningen zit er voor 2023/2024 weer op

- advertentie -

Oost Groningen – JZOG, Jeugd Zaalvoetbal Oost-Groningen, is een succesvolle zaalcompetitie die sinds 2014 wordt gehouden. Deze competitie is ontstaan uit de samenvoeging van de zaalcompetitie BNC/Bellingwolde en de zaalcompetitie Scheemda/Oostwold.

- advertentie -

De wedstrijden begonnen eind december en vorig weekend vonden de laatste wedstrijden plaats. In totaal deden er meer dan 125 teams mee uit maar liefst 12 verschillende clubs. Gedurende de competitie werden er meer dan 400 wedstrijden gespeeld in de sporthallen van Scheemda, Bellingwolde, Oostwold en Finsterwolde.

Het succes van JZOG kan worden toegeschreven aan de grote betrokkenheid van de clubs en de spelers. De wedstrijden zijn altijd spannend en er heerst een positieve sfeer.

De organisatie van JZOG kijkt tevreden terug op een geslaagde competitie en bedankt alle deelnemende teams, clubs en vrijwilligers voor hun inzet. Met het succes van dit jaar in gedachten, kan er weer worden uitgekeken worden naar de volgende editie van JZOG.

Onze fotograaf Micha Ploeger nam een kijkje bij de sporthal De Hardenberg in Finsterwolde en De Meent in Bellingwolde.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button