Algemeen

Naar de Klinker voor een tientje!

- advertentie -

Winschoten – Het laatste weekend van januari staat in het teken van Het Nationaal Theaterweekend en zo ook in Cultuurhuis De Klinker. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

- advertentie -

Ontdek het in Cultuurhuis De Klinker
Op vrijdag 26 januari heet Ruud Smulders u welkom in zijn RUDIVERSUM, waar een galactische storm van allerlei comedyvormen woedt. En dat vraagt wat van het publiek: je kunt meehollen of stilstaan of afhaken. Aansluitend aan de voorstelling verzorgt DJ Nick Wijnand een afterparty.

Zaterdagavond 27 januari staat geheel in het teken van Rock & Roll met de muziek van Elvis, gespeeld door The Wanderers. Voorafgaand aan de show kan het publiek meedoen aan een korte workshop Rock & Roll-dans in de foyer. Ook deze avond is er een afterparty, geheel in stijl met DJ-duo The Single Guys.

We sluiten het weekend af met de jeugdvoorstelling ‘Rappe en de Rots’ (4+), een voorstelling waarin wordt gezocht naar de balans tussen rennen, vliegen, alles en niks. Aansluitend aan deze poëtische voorstelling over hollen versus stilstaan vindt er een workshop Mindfulness plaats. Deze middag draaien we ook de film ‘Neem me Mee’.

Maar er is nog meer op de zaterdag:

  • Om 14.00 uur: rondleiding achter de schermen van De Klinker.
  • Proeflessen theater voor de jeugd: de theaterlessen worden vrijblijvend opengesteld voor nieuwe leerlingen. Wie wil kan zich na afloop inschrijven als cursist:

10:15 uur groep 7+
11:15 uur groep 10+
12:45 uur groep 13+

- advertentie -
  • De opening van de expositie van Gronings Vuur genaamd ‘Possible Landscapes’ (te zien t/m 1 maart 2024)
  • Liedjescafé.

Meer informatie & tickets: indeklinker.nl/nationaaltheaterweekend

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button