Cultuur

The Bluebettes met ‘Toen Was Geluk…’

- advertentie -

Winschoten – Zin in een heerlijk ‘vieruurtje’? Een matinee op de late middag. Ga mee op deze vrolijke nostalgische trip, met zowel Nederlandse als Engelse liedjes.

- advertentie -

Weet u nog: beehives, fingersnapping & hip- shaking? The Bluebettes pakken u bij de kladden en nemen u mee naar de turbulente jaren zestig. Op heel eigen wijze brengen zij de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra tot leven. En Nederlandse klassiekers van onder andere Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt.

​Het is altijd groot feest met de goedlachse en swingende The Bluebettes. De vijf vrouwen met het hart op de swinging sixties-plek bezorgen het publiek steevast een heerlijk avondje. Hun nieuwe nostalgische liedjesprogramma zit barstensvol mooie liedjes van de jaren veertig tot en met zeventig.

Toen was geluk heel gewoon
Nederlandstalige repertoire van ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ tot het mooiste van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, naast vrolijke Engelstalige rock-‘n-roll, van The Everly Brothers tot The Beatles. Dat alles gecombineerd met een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid.

Een genot om naar de kijken en te luisteren. Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot u blaren hebt en hipshaken tot u erbij neervalt – het mag allemaal!
Zaterdag 3 februari 16.00 uur in Cultuurhuis De Klinker (€ 22,50)
Meer info & tickets: indeklinker.nl/thebluebettes

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button