Incidenten

Bok met glasplaten valt van vrachtwagen en veroorzaakt ongeval op A7

- advertentie -

Winschoten –  Dinsdagochtend vond er een ongeval plaats op de A7 tussen Klein Ulsda en Winschoten. De bok, beladen met glasplaten, viel van de oplegger af en belandde op de rijbaan. Een nietsvermoedende automobilist kon een aanrijding met de bok niet voorkomen en raakte het object.

- advertentie -

Het voertuig liep schade op en moest worden afgesleept. Gelukkig kwam de bestuurder er met de schrik vanaf en raakte niemand gewond. De politie, een ambulance en Rijkswaterstaat rukten met spoed uit naar de locatie van het ongeval om hulp te bieden.

De aannemer van de wegbeheerder heeft de glasplaten opgeruimd.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button