Partnerbijdragen (advertentie)

Gratis isolatie voor de inwoners van Oldambt

- advertentie -

Inwoners van Oldambt opgelet: nu is er een unieke kans om uw huis gratis te isoleren!  De gemeente heeft een subsidieprogramma opgezet dat speciaal bedoeld is voor inwoners met een laag inkomen en/of voor inwoners met een slecht geïsoleerde woning (energielabel D,E,F,G). Dit is een unieke kans voor u als u uw huis wilt verbeteren en tegelijkertijd wilt besparen op energiekosten.

- advertentie -

Deze subsidie is beschikbaar voor woningeigenaren en is gericht op mensen die een laag of iets hoger dan laag inkomen hebben. Ook als u in een huis woont dat veel energie gebruikt, kunt u hiervan profiteren. Het mooie aan deze regeling is wanneer u aan beide voorwaarden voldoet, u tot €3000,- subsidie kunt krijgen om uw huis te isoleren.

Als u een offerte heeft voor isolatiewerkzaamheden en uw inkomen of de waarde van uw huis voldoet aan bepaalde voorwaarden, dan komt u in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Door de populariteit van vergelijkbare subsidies in andere regio’s, raden wij aan om niet te lang te wachten met het indienen van uw aanvraag. U heeft tot 28 februari 2024 om gegarandeerd gebruik te maken van deze regeling, maar het beschikbare budget kan eerder op zijn vanwege de vele aanvragen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of u gebruik kan maken van deze subsidie?
Bezoek dan www.isolatieloket.nl/subsidie-oldambt voor alle informatie en het aanvraagproces. Vragen of wilt u meer informatie? Ons team staat klaar om u te helpen op werkdagen tussen 9 en 17 uur via 050 – 240 00 45.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button