Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Echtpaar Elderman-Schuur viert briljanten huwelijksjubileum

- advertentie -

Midwolda – Op maandag 22 januari vierde het echtpaar Elderman-Schuur een bijzondere mijlpaal in hun leven: hun 65-jarig huwelijk, ook wel bekend als een briljanten huwelijksjubileum. Loco-Burgemeester Ger Klein bracht een felicitatiebezoek aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Het echtpaar Elderman-Schuur heeft elkaar ontmoet in de Langestraat, voor het stadhuis. Destijds was het gebruikelijk dat jongeren daar heen en weer liepen en zo met elkaar in contact kwamen. Na hun huwelijk zijn ze gaan wonen in Meerland, in hetzelfde huis waar de heer Elderman is geboren. Later verhuisden ze naar Ekamp en vervolgens naar Oostwold.

Het echtpaar heeft samen twee kinderen, drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. De heer Elderman heeft jarenlang in de Buitendienst van de gemeente Midwolda gewerkt, wat later gemeente Scheemda werd.

Momenteel wonen ze al weer zo’n 50 jaar in Midwolda. Mevrouw Elderman-Schuur heeft maar liefst 50 jaar bij een zangkoor gezongen, een hobby waar zij veel plezier aan beleefde. Haar man vrijwilliger bij de hertenkamp in Midwolda. Beiden hebben ook jarenlang op zondagen geholpen bij het Woldstee orkest in Onstwedde, totdat het orkest werd opgeheven.

Het echtpaar Elderman-Schuur geniet nu van hun welverdiende pensioen en kijkt met veel liefde en vooral dankbaarheid terug op hun 65 jaar samen. Het felicitatiebezoek van Loco-Burgemeester Ger Klein was een mooie kers op de taart van deze bijzondere mijlpaal.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button