Kort nieuws

BSO De Witte Tovertuin opent vestiging in basisschool Kindcentrum Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – BSO De Witte Tovertuin is verheugd met de opening van de nieuwe vestiging in Kindcentrum Heiligerlee.

- advertentie -

Met deze kleinschalige locatie (maximaal 14 kinderen) biedt BSO De Witte Tovertuin een vertrouwde, kindvriendelijke en kwalitatieve goede kinderopvang. Een plek waar kinderen kunnen spelen en ontdekken en waar ze zich vooral veilig en vertrouwd voelen.

Éen van de vele unieke kenmerken van deze locatie is het bos van Heiligerlee op loopafstand, waar de kinderen kunnen spelen en genieten van de frisse buitenlucht en de natuur. De professionele en ervaren pedagogisch medewerkster staat klaar om de kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun spel en ontwikkeling.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Ingezonden

De BSO biedt voor- en naschoolse opvang, ook tijdens de schoolvakantie. Met de opening van BSO De Witte Tovertuin in Kindcentrum Heiligerlee, Peuterspeelzaal De Duimpiepers en de openbare basisschool, is er een compleet aanbod voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar.

De samenwerking biedt talloze voordelen voor de kinderen en hun ouders. Alles onder één dak, een stabiele basis voor de ontwikkeling van kinderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button