Algemeen

Nationale voorleesdagen van start gegaan op de Meentschool

- advertentie -

Winschoten – De Nationale Voorleesdagen zijn vanmorgen, woensdag 24 januari van start gegaan. Deze duren tot en met zaterdag 3 februari. Wethouder Erich Wunker was bij deze start in de gemeente Oldambt aanwezig op De Meentschool, onderdeel van De Stuwe, gevestigd aan de Grintweg.

- advertentie -

Als eerste kwamen de jongste kinderen naar de schoolbieb, waar Nanon van de Winschoter bibliotheek, de kinderen op inspirerende wijze voorlas uit het prentenboek van het Jaar ‘Help! Een verrassing! Van Mirjam Bos. De kinderen luisterden aandachtig naar het verhaal; Help! Suusje Eekhoorn heeft een verrassing voor August de Vos. Maar August houdt helemaal niet van verrassingen…. Wat zou Suus van plan zijn? Komt dat wel goed?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button