Economie

Deze zaterdag open dag bij EasySlim Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Komende zaterdag, 27 januari, organiseert EasySlim Winschoten een Open Dag. Dit evenement biedt inwoners van Winschoten en omgeving de gelegenheid om kennis te maken met een effectieve aanpak voor een gezondere levensstijl. Het programma van EasySlim.nu combineert geavanceerde technologie met persoonlijke begeleiding, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die dit wil proberen.

- advertentie -

Eigenares Jet Seijbel benadrukt de praktische en resultaatgerichte aanpak van EasySlim.nu. “Ken je het probleem dat ondanks sporten en een gezonde levensstijl er toch vet blijft zitten waar je dat niet wilt?”, vraagt ze retorisch. “Ontstaan er ongewenste putjes en kuiltjes, maar heb je geen zin in ingrijpende operaties of spuiten? Wij hebben de oplossing!”

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers een gratis bodyscan krijgen. Deze scan helpt om de specifieke behoeften van elk individu te identificeren en een passend behandeltraject voor te stellen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

EasySlim Winschoten belooft geen tijdelijke diëten, maar blijvende veranderingen voor een gezonder leven. Dankzij hun unieke behandelingen, waarbij geavanceerde technologieën worden ingezet, verliest men niet alleen gewicht, maar behoudt men ook het resultaat zonder het frustrerende jojo-effect.

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers persoonlijke rondleidingen krijgen en live demonstraties van het unieke apparaat van EasySlim bijwonen. Daarnaast worden er exclusieve voedingsadviezen gegeven en kunnen bezoekers kennismaken met het vriendelijke team. Ook kunnen zij een gratis bodyscan laten doen.

- advertentie -

De Open Dag vindt plaats op locatie Poortstraat 2a in Winschoten. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met EasySlim Winschoten via het telefoonnummer 06 15 20 40 03.

- advertentie - 

EasySlim Winschoten kijkt er naar uit om bezoekers te ontmoeten tijdens de Open Dag en hen te inspireren om hun welzijn te verbeteren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button