Economie

Leer omgaan met de uitdagingen van het leven bij Coachpraktijk “Doelgericht Leven” in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Ervaar je veel ongemak, vermoeidheid of stress? Zit je vaak niet lekker in je vel?, dan ben je mogelijk een hooggevoelig persoon (Hsp), een persoonlijke eigenschap waarbij je diepgaander allerlei prikkels uit jouw omgeving verwerkt, en die volgens onderzoek van klinisch psychologe Elaine Aron bij ongeveer 20% van de mensen voorkomt. Gelukkig kun je leren hoe je met deze uitdagingen om kunt gaan.

- advertentie -

Bij Coachpraktijk “Doelgericht Leven” in Winschoten wordt je begeleid door Janny Polch, een ervaren coach met zowel opleidingen als persoonlijke ervaring op het gebied van hooggevoeligheid. Vooral hoogsensitieve vrouwen kunnen bij haar terecht voor laagdrempelige en op maat gemaakte coachingstrajecten. Janny staat naast deze vrouwen en helpt hen te ontdekken wat ze nodig hebben en hoe ze hun hooggevoeligheid kunnen inzetten in hun leven, zodat het geen last meer hoeft te zijn.

Vrijblijvende kennismaking
Voordat het traject begint, wordt er altijd een gratis vrijblijvende kennismaking georganiseerd. Op deze manier kunnen beide partijen een weloverwogen besluit nemen om dit traject samen aan te gaan.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een workshop genaamd ‘Huis van je leven’ te boeken voor kleine groepen of kerkkringen. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk profiteren van de expertise van Coachpraktijk Doelgericht Leven.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website www.doelgerichtleven.nl, bel naar 06 83 78 30 31, of mail naar info@doelgerichtleven.nl. Bij Coachpraktijk “Doelgericht Leven” in Winschoten staat Janny klaar om jou te helpen bij het omgaan met de uitdagingen van het leven als Hsp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button