Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Winschoter Kunstrolschaats Club presenteert spectaculaire show “Alice in Wonderland”

- advertentie -

Winschoten – De Winschoter Kunstrolschaats Club (WKRC) zal binnenkort opnieuw een indrukwekkende kunstrolschaatsshow opvoeren. Dit keer is het thema “Alice in Wonderland”, waarbij bijna 80 jeugdleden van verschillende lokale verenigingen zorgen voor een prachtig spektakel in het cultuurcentrum de Klinker.

- advertentie -

De show belooft niet alleen een lust voor het oog te zijn, met adembenemende kunstrolschaatsprestaties, betoverende kostuums en verbluffende lichteffecten, maar ook een mix van energie, creativiteit en jong talent. De jeugdige deelnemers van de WKRC zullen de grenzen van kunst en sport verleggen, waardoor er een unieke beleving ontstaat voor het publiek.

Naast de WKRC zullen ook de leden van TV Bunde’s AKeiTu op éénwielers en de afdeling dans van het kunstencentrum onder leiding van Ina Possel deelnemen aan de show. De samenwerking tussen deze verschillende disciplines belooft een divers en dynamisch geheel op te leveren.

Geïnteresseerden kunnen kaarten bemachtigen via de website www.indeklinker.nl of aan de kassa. Voor meer informatie over de kunstrolschaatsshow “Alice in Wonderland”, kunnen bezoekers terecht op www.rollershow.nl.

De Winschoter Kunstrolschaats Club en haar partners nodigen iedereen uit om te genieten van deze unieke en betoverende voorstelling. Mis het niet!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button