Sport

Geslaagde instuif met racketsporten voor leerlingen van basisscholen in Tennishal

- advertentie -

Winschoten – Vorige week woensdag was er een instuif met verschillende racketsporten in de tennishal te Winschoten, georganiseerd door Patrick Doddema van Huis voor de Sport in samenwerking met Richard Meulenkamp van Padelshop Vibora en Michel Lakerveld van Yonex/Drop Shot Nederland.

- advertentie -

Tijdens deze woensdagmiddag waren meerdere enthousiaste kinderen aanwezig om kennis te maken met tennis, badminton en pickleball. Doordat de tennishal voldoende ruimte heeft, was er de mogelijkheid om alle drie sporten tegelijk te spelen. Doel van de middag was om kinderen te laten ervaren welke sporten er allemaal zijn op het gebied van racketsporten, zodat ze misschien zelf vaker gaan spelen.

Aan de blije en rode koppies te zien, was het een geslaagde middag. Wordt vervolgd!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button