Economie

Slagerij Hofman haalt het EG certificaat binnen en kan nu doorgroeien

- advertentie -

Winschoten – Een belangrijke stap in het doorgroeiproces van André Hofman van slagerij Hofman is het binnenhalen van de EG erkenning. Dit is nodig om vleesproducten te kunnen verkopen buiten de eigen regiozone. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) kent deze erkenning toe, na een uitgebreide inspectie.

- advertentie -

Definitief
Afhankelijk van het resultaat heeft André eerst een voorlopige erkenning gekregen. En kort geleden heeft hij na een definitieve inspectie een definitieve EG-erkenning ontvangen. Wel vindt er jaarlijks een controle inspectie plaats, maar alles was tip top in orde, dus daar hoeft deze slagerij, aan de Papierbaan niet bang voor te zijn.

Deze erkenning wordt binnenkort op de verpakkingen van alle vleesproducten van slagerij Hofman gedrukt. Op de spareribs is dit nu al het geval. André Hofman: “Juist voor deze spareribs is het van groot belang dat wij deze erkenning hebben weten te krijgen. Want een tijdje geleden hebben wij een overeenkomst met Poiesz supermarkten gesloten voor de levering aan deze keten.”

Lees verder onder de foto.

Foto: Frans Stegeman/ oldambtNu.nl

Overtreft al de verwachtingen
“En het overtreft al onze verwachting hoe goed dit loopt in deze supermarkt, het is bijna niet aan te slepen. Poiesz is een winkelbedrijf dat het heel goed doet en telt op dit moment al een kleine 100 vestigingen en binnenkort komt er in Beerta ook een. Ook gaan wij binnenkort als exclusieve leverancier ook de droge worsten leveren”, aldus André Hofman.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button