Algemeen

Vogelhuisjes maken bij de KinderBijbelClub in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – De Kinderbijbelclub (KBC) in Finsterwolde nodigt alle kinderen van de basisschoolleeftijd uit voor een gezellige en creatieve clubmorgen. De club is op zaterdag 10 februari en het thema van de ochtend is “Voorjaar: God maakte alles”.

- advertentie -

Als hoogtepunt van de ochtend mogen de kinderen onder begeleiding een eigen vogelhuisje maken. Creatief, leuk én educatief: zo leren de kinderen ‘knutselenderwijs’ meer over de prachtige natuur om zich heen. En, ook leuk: de activiteit is helemaal gratis!

“We vinden het geweldig om kinderen op een leuke manier in verbinding te brengen met de schepping en de Schepper. Door het maken van een vogelhuisje laten we ze zien hoe alles in de natuur in het voorjaar weer tot leven komt!” zegt Joëlle Noteboom, organisator van de KinderBijbelClub. “Het maakt niet uit of je gelovig bent of niet, of je een kerk bezoekt of daar geen interesse in hebt”, vervolgt ze, “Iedereen is welkom!”

Natuurlijk wordt er ook weer enthousiast een kinderbijbelverhaal verteld, kunnen de kinderen hun nagels laten lakken, een kleurplaat kleuren, zich laten schminken en worden er vrolijke liedjes gezongen. Kortom: een  bruisende activiteit voor alle kinderen die op zaterdag graag wat leuks gaan doen!

Alle informatie op een rij:
Wanneer? Zaterdag 10 februari 2024
Hoe laat? 10.00 uur inloop, 10.30 uur start activiteiten
Waar? In De Graanschuur van Hoofdweg 19, Finsterwolde
Kosten? De activiteiten worden gratis aangeboden
Voor wie? Alle kinderen van de basisschoolleeftijd. Voor ouders en verzorgers is er een kop koffie of thee, en is er de mogelijkheid het programma gewoon mee te maken.
Informatie: Geloofingroningen@gmail.com of 06-54938508

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button