Algemeen

De Carbage Run 2024: “De heenreis!” (1)

- advertentie -

Winschoten –  De Carbage Run Wintereditie 2024, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Na een dik jaar mogen we weer. Het is eindelijk weer zover. We rijden dit jaar voor de vijfde keer in 7 jaar een Carbagerun-editie. De twee jaren dat wij de Carbagerun niet reden maakten wij een uitstapje naar de Barrel Challenge en was er een coronajaar. Onze vaste volgers weten dat wij jullie meenemen op onze avonturen en belevenissen tijdens de run. Van iedere dag maken wij een verslag met daarbij foto’s en/of filmpjes. Voor alle nieuwe volgers….van harte welkom en we hopen jullie deze week een indruk te kunnen geven met wat wij gaan meemaken.

Voorstellen
Voor de mensen die ons nog niet kennen zullen we ons even kort voorstellen. Wij zijn Coen, Martijn en Maurits. Wij rijden al enige jaren dit soort runs en proberen zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement. Dit doen wij door opdrachten die elke dag uitgereikt worden gedurende een route die gereden moet worden zo goed mogelijk uit te voeren.

Het doel van dit jaar is om in de top 3 te eindigen. Vorig jaar is dit ons net niet gelukt omdat wij 4 punten te kort kwamen. Hopelijk valt het kwartje dit jaar voor ons de goede kant op. We gaan het vanaf morgen meemaken. Dan is namelijk de start van de Editie Alpen en Pyreneeën die wij dit jaar gaan rijden.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De reis naar de startlocatie
Vandaag stond in het teken van de reis naar de startlocatie in Luik te België. Zondagmiddag zijn wij vertrokken vanuit het hoge Noorden naar Luik in België. Dit was gelijk de eerste test voor onze runner voor dit jaar. Dit is dit jaar een Subaru Forester uit 2002. Het was een reis die voornamelijk plaatsvond over hoofdwegen en snelwegen. Hetgeen wat vanaf morgen zal gaan veranderen. Dan is het weer tijd voor mooie routes over binnendoor wegen.

- advertentie -

Onze runner heeft de eerste rit naar Luik toe zonder enig probleem doorstaan. Als dit een voorbode is voor de rest van run hoeven we qua auto geen problemen te verwachten. Hetgeen wat vorige editie niet altijd geheel het geval was. Maar goed…..het waren nog maar de eerste kilometers….dus we gaan het de komende dagen meemaken!

- advertentie - 

Morgen begint de run voor het echie. Om 8 uur verzamelen bij de startlocatie. Auto door de keuring heen krijgen, opdrachten en route voor die dag in ontvangst nemen en daarna van start te gaan.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Met dan aan onze sponsoren:
Oldambtnu.nl, Schipper en Schipper Winschoten, Hema Winschoten, Fit 20 Winschoten, AB-sports Winschoten, Musch Zonnesystemen BV Finsterwolde, Hemmes Bandenservice Winschoten, Zonnenrijk, Travelproshop, Faberreklame en Crossfit Sowieso.

Wordt vervolgd…

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button