Incidenten

Achtervolging door politie eindigt in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De politie heeft maandagmiddag een verdachte aangehouden na een melding van asociaal rijgedrag aan de Woortmanslaan in Wildervank. Na een stop-teken van de politie, koos de bestuurder ervoor om op de vlucht te slaan. Een grootschalige achtervolging door meerdere politie-eenheden volgde.

- advertentie -

Uiteindelijk verloor de politie de verdachte uit het oog, maar dankzij alerte agenten werd zijn voertuig gevonden bij een camping aan de Hoofdweg in Midwolda. Kort daarna kon de politie de verdachte aanhouden.

De achtervolging leidde de politie over de N33 en de A7, waarbij hoge snelheden werden bereikt. De verdachte wist echter enige tijd uit het zicht te ontsnappen. Dankzij alertheid van de agenten werd de auto uiteindelijk teruggevonden bij een camping aan de Hoofdweg in Midwolda.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Kort na de vondst van het voertuig kon de politie de verdachte aanhouden. Over de identiteit van de verdachte en de reden voor zijn asociale rijgedrag is nog niets bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button