Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Nieuwe beelden: politie zoekt getuigen van aanslagen Winschoten en Oude Pekela

- advertentie -

Winschoten/ Oude Pekela – De politie is op zoek naar getuigen van de aanslagen die plaatsvonden in september vorig jaar in Oude Pekela en Winschoten. Op 19 en 20 september werden er explosieven geplaatst bij beide panden. Deze aanslagen maken deel uit van het geweld dat zich afgelopen zomer afspeelde in Oost-Groningen en de stad Groningen.

- advertentie -

In oktober heeft de politie al acht jongeren uit Tilburg gearresteerd voor de aanslagen op een gameshop in Winschoten en een beautyshop in de Herestraat in Groningen. Onlangs stonden enkele van hen voor het eerst voor de rechtbank. Echter, het is nog steeds onduidelijk wie er verantwoordelijk is voor de aanslagen op een bedrijfspand aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela en een woning aan de Wezellaan in Winschoten.

Bij de oproep van de politie van getuigen van de andere aanslagen, is een video te zien. Daarin zijn zijn de mogelijke aanslagplegers te zien.

Heb je iemand horen praten over een van de incidenten? Gedraagt iemand zich verdacht? Laat het ons dan weten. Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of deel je informatie via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Heb je camerabeelden dan kun je ook met die nummers bellen.

Veilig en anoniem melden
Je kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Dat team is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. Je kan je informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 6617734.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button