Incidenten

Boetes uitgedeeld tijdens demonstratie

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Bij het boerenprotest dat zondagmiddag in Winschoten begon en richting de Duitse grens trok, heeft de politie boetes uitgedeeld. Een politiewoordvoerster kan niet zeggen om hoeveel boetes het gaat en waarom ze zijn opgelegd. Het protest was zondagavond tegen half tien voorbij.

- advertentie -

Volgens berichten heeft de politie de actievoerders van de A7 begeleid nadat ze over de grensovergang kwamen bij Bad Nieuweschans. Op de parkeerplaats bij ‘Poort van Groningen’ werden ze gecontroleerd.

Tussen de honderd en tweehonderd boeren en sympathisanten verzamelden zich zondagmiddag rond half vier bij de McDonald’s in Winschoten. Ook was een aantal trekkers aanwezig met Nederlandse en Duitse vlaggen. De groep bestond niet alleen uit protesterende boeren. Zo was bijvoorbeeld ook de ‘viaductgroep’ aanwezig, die elke zaterdag bij een ander viaduct demonstreert.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button