Algemeen

De Carbage Run 2024: “Tijdens de 3e dag op zoek naar Franse automerken” (4)

- advertentie -

Winschoten –  De Carbage Run Wintereditie 2024, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: Team Soldiers of Sodom stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl.

- advertentie -

Woensdag was al weer de derde dag van de run. Alleen voordat we jullie over de dag van woensdag gaan vertellen komen we eerst terug op de dag van gisteren. We hadden jullie beloofd om terug te komen op de opdracht van de spaghetti sliert. Wij kunnen jullie vertellen dat de sliert volledig goedgekeurd werd en dat wij met de opdracht punten hebben gescoord. Hoeveel punten weten wij niet precies. We weten dat er in ieder geval 2 teams een langere sliert hebben ingeleverd. Dus de volledig 10 punten pakken we sowieso niet. Maar we gaan er wel vanuit dat we met onze sliert van 2.17 meter wat punten hebben binnen geharkt.

Nu de dag van woensdag. We zijn gestart vanuit Turijn in Italië. Na de routes en de opdracht(en) te hebben opgehaald gelijk gekeken wat er vandaag van ons verwacht werd. Er bleek voor vandaag maar een (1) opdracht uitgezet. Dit betrof echter wel een zoekopdracht die je de gehele dag bezighield. De opdracht betrof;

Maak selfies met auto’s van een Frans merk. Voor elk merk ontvang je 2 punten. Het moeten wel verschillende merken betreffen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Met deze opdracht konden we gelijk aan de gang. Op de startlocatie meteen een drietal foto’s kunnen maken van auto’s van mederunners. Daarna aan de route begonnen en ondertussen uiteraard goed uitgekeken naar auto’s van een Frans merk. Hierbij ook uitgekeken en gezocht naar locaties alwaar eventueel ook oude achtergelaten auto’s konden staan. Gedurende de mooie rit door de bergen in onze ochtendsessies op deze manier nog extra 7 selfies kunnen scoren. Dit bracht ons op dat moment op 10  auto’s van verschillende Franse merken.

- advertentie -

(lees verder onder de foto)

- advertentie - 
Foto: ingezonden

Na de lunch verdergegaan met zoeken. Helaas ging het toen minder voorspoedig. Daarom halverwege de middag besloten om van de route af te wijken en naar Marseille te rijden. Dit omdat wij van mening waren hier meer kansen te hebben op een aantal exclusievere merken. Dat we hier een stuk voor om moesten rijden namen we, zoals jullie inmiddels wel weten, op de koop toe. Het stuk omrijden werd gelukkig beloond. In Marseille vervolgens nog 2 selfies kunnen maken. Dit maakt ons totaal op 12 verschillende auto’s van Franse merken. De volgende 12 merken hebben we vandaag kunnen spotten;

 1. Renault
 2. Peugeot
 3. Citroën
 4. Ligier
 5. Simca
 6. Aixam
 7. Microcar
 8. Saviem
 9. Luc Court
 10. Goelette
 11. Berliet
 12. Alpine

Als al onze foto’s goedgekeurd worden dan hebben we vandaag 24 punten gehaald. Lijkt ons een prima score waarmee we aardig in de top meedraaien. Over onze eigen auto kunnen we weer kort zijn. Heeft vandaag prima zijn werk gedaan en ons veilig gebracht naar Montpellier in Frankrijk. In totaal een dikke 500 km door de bergen in Italië en Frankrijk afgelegd.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Morgen de de laatste dag met opdrachten. Als we daar ook goed op gaan scoren maken we ons inziens een goede kans op een podiumplaats op vrijdag.

Tot morgen!

Met dank aan onze sponsoren;
OldambtNu.nl, Schipper en Schipper Winschoten, Hema Winschoten, Fit 20 Winschoten, AB-sports Winschoten, Musch Zonnesystemen BV Finsterwolde, Hemmes Bandenservice Winschoten, Zonnenrijk, Travelproshop, Faberreklame en Crossfit Sowieso.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button