Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Meike Veen wint in Japan World Cup klassement 1000m en 1500m

- advertentie -

Westerlee / Hachinohe City – Schaatster Meike Veen heeft het afgelopen weekend 3 en 4 februari weer haar klasse laten zien tijdens de WorldCup wedstrijden. De juniore is momenteel in topvorm en wist met haar beide deelnames op zowel de 1000 als de 1500 meter goud te winnen.

- advertentie -

Met de Teamsprint schaatste ze samen met Jilian Knook en Angel Daleman naar haar derde gouden medaille. In het totaal klassement van de 3 WorldCups werd ze tevens de winnares van de 1000 en de 1500 meter.

Tijd om even rustig bij te komen is er niet, deze WorldCup wedstrijden waren een aanloop naar de WK Junioren die aankomend weekend eveneens op de baan van Hachinohe worden verreden.

“Ik start komend weekend het allround. Vrijdag de 500m en 1500m, zaterdag de 1000m en 3000m. Zondag zijn de teamonderdelen waarbij ik de teamsprint en de teampursuit rij,” vertelt Meike aan OldambtNu.nl. De ouders van Meike zullen hun dochter vanaf de tribune aanmoedigen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button