Cultuur

Luuk Haaze wordt de nieuwe meester in ‘Mees Kees Op Kamp’

- advertentie -

Winschoten – Luuk Haaze speelde eerder in musicals als ‘Spring Awakening’, ‘Soldaat van Oranje’ en vertolkte tot vorige maand nog de rol van Eugene in de hitmusical ‘Grease’. Op dit moment speelt hij samen met Barrie Stevens in de voorstelling ‘Dood aan zee’ en tegelijkertijd zal hij zich klaarstomen als ’Mees Kees’.

- advertentie -

De afgelopen jaren is ‘Mees Kees’ uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Naast het gelijknamige boek uit de boekenserie trok de film ‘Mees Kees Op Kamp’ meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop.

Op kamp naar de duinen
De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

Op vrijdag 23 februari 19.00 uur (tijdens de Voorjaarsvakantie) staat de musical in Cultuurhuis De Klinker te Winschoten. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie & tickets: indeklinker.nl/meeskees

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button