Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Medailles op de Noord Nederlandse kampioenschappen voor Judoschool Tan-Ren-Jutsu

- advertentie -

Oldambt – Tijdens de District Kampioenschappen op zaterdag 3 februari tot 18 jaar hebben Thomas Groenbroek en Tom van der Hart zich geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen in Den Haag over twee week. Tijn Wieldraaijer verloor de finale om brons. Hij werd 5e in een grote poule. Als laatste jaars -15 een prima resultaat.

- advertentie -

‘S middags waren de District Kampioenschappen tot 12 jaar. Boas Beeldstroo wist hier in een sterke en grote poule ook het podium te bereiken. Demyann Balvert deed ervaring op in een sterke poule, ze heeft sterk judo laten zien. Helaas resulteerde dit niet in een prijs. Coach Ronnie Grave is tevreden met de behaalde resultaten.

Zilver: Tom van der Hart
Brons: Thomas Groenbroek
Brons: Boas Beeldstroo

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button