Op stap

Nacht van Winschoten dit jaar op 5 en 6 juli

- advertentie -

Winschoten – De Nacht van Winschoten staat weer op de agenda. Markeer 5 en 6 juli 2024 alvast in je agenda! De horecaondernemers van het Marktplein en de ondernemers van Winkelstad Winschoten hebben samen de handen ineengeslagen om dit jaar een breed scala aan activiteiten te organiseren, verspreid over het hele centrum en niet alleen gericht op het uitgaansgebied.

- advertentie -

In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft de organisatie besloten om dit jaar duidelijk de focus te leggen op alle doelgroepen. Op vrijdag zal er een braderie plaatsvinden en worden er naar de mogelijkheden gekeken of er een talentenshow georganiseerd kan worden. Verdere details hierover worden later bekend gemaakt.

(lees verder onder de foto)

Foto: Dave Leeuwerik/ OldambtNu.nl

Livemuziek
De eerste artiesten zijn inmiddels al geboekt en beloven mooie optredens op beide avonden. Zowel op de vrijdag als de zaterdag zullen er bands het avondprogramma vullen met daarnaast nog andere optredens. Naast live muziek zullen er ook verschillende straatartiesten te bewonderen zijn in het centrum. De Nacht van Winschoten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de welbekende kermis. Bezoekers kunnen dus genieten van spannende attracties en heerlijk eten en drinken.

De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen. Houd de komende maanden de website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het programma en de activiteiten. Zorg dat je erbij bent op 5 en 6 juli 2024 om dit evenement mee te maken in het bruisende centrum van Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button