Incidenten

Forse brand in schuur van boerderij in Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Vrijdagavond omstreeks 20:00 uur heeft een hevige brand gewoed in een schuur aan de Kerkeweg in Finsterwolde. De brandweer van Finsterwolde, Woldendorp, Delfzijl en Winschoten werden voor de brand opgeroepen.

- advertentie -

De brandweer werd met spoed opgeroepen en kwam snel ter plaatse om het vuur te bestrijden. Met succes slaagden de brandweerlieden erin om de brand onder controle te krijgen en te blussen. Tijdens het blussen heeft de brandweer ook verschillende sloopwerkzaamheden aan het dak van de schuur uitgevoerd om de vlammen te kunnen bestrijden.

Op dit moment is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is geweest. De brand heeft gezorgd voor flinke schade aan de schuur, maar dankzij het snelle optreden van de brandweer kon verdere uitbreiding van de brand worden voorkomen. De hulpdiensten blijven ter plaatse om de situatie te monitoren en waar nodig verdere maatregelen te treffen.

Video: 112Groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button