Op stap

Dag van het Park dit jaar in een extra groot jasje

- advertentie -

Winschoten – De Dag van het Park in Winschoten is inmiddels al jaren een begrip. Een prachtig ‘feel good’ evenement waar voor alle leeftijden wat te beleven is. Door de populariteit van het evenement is besloten om het dit jaar groter weg te zetten, een Dag van het Park 2.0 versie als het ware.

- advertentie -

Dag van het Park in 2024 in extra groot jasje
De Dag van het Park in Winschoten was al een enorm populair evenement, maar dit jaar beloofd het een echt bijzondere editie te worden. Op 26 mei staat het Stadspark in Winschoten in het teken van Dag van het Park 2.0, een nog grotere en leukere editie van het evenement zoals we die al kennen. Ook dit jaar krijgen verenigingen, stichting, instellingen en zo nog veel meer de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek. Dit jaar wordt daar echter nog een extra thema aan toegevoegd: gezondheid.

Dag van het Park 2.0
In 2023 presenteerden een recordaantal deelnemers zich aan de bezoekers van het evenement. Van tennisclinics tot een activiteit van het COA. Van straattheater tot informatie over de Regenboog vereniging. Van dansoptredens tot oude brandweerwagens. Er is voor iedereen iets te doen en beleven. Veel van deze deelnemers hebben al een hele sterke link met fysieke of mentale gezondheid. In 2024 komt nog meer de nadruk te liggen op dit belangrijke thema.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief)

Gezondheid
Er wordt ingezet op veel extra deelnemers binnen het nieuw gestelde thema. Het gaan dan om gezondheid in de breedste zin van het woord. Denk aan sportscholen, personal trainers, diëtisten. Maar ook aan hobbyclubs, seniorenverenigingen, wandelverenigingen.

Alles wat bijdraagt aan een verbetering van de fysieke of mentale gezondheid is op 26 mei van 13.00 – 17.00 uur te vinden in Winschoten. Ook in het aanbod van foodtrucks wordt rekening gehouden met gezonde voeding, al kan je natuurlijk ook nog gewoon een patatje of frikandel bestellen.

Inschrijven
Inschrijven is vanaf nu mogelijk en kan tot 19 april. Vraag het inschrijfformulier op via info@zogroningen.nl.

Lees meer: Fotoserie: Dag van het Park weer een groot succes! (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button