Algemeen

Gea Cannegieter neemt na 10 jaar afscheid van Zorginstelling Het Anker Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Na een toegewijde carrière in de zorg van ruim 40 jaar bij o.a zorginstelling Het Anker in Midwolda, neemt Gea Cannegieter afscheid van haar collega’s en de bewoners. Haar vertrek markeert het einde van een tijdperk, maar opent tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk van persoonlijke vrijheid en familiale vreugde.

- advertentie -

Als een zeer gewaardeerde collega heeft Gea door de jaren heen niet alleen professionele zorg geboden, maar ook warmte en vriendelijkheid aan de bewoners van Het Anker. Haar inzet en toewijding zijn een inspiratie voor velen geweest en haar vertrek laat een voelbaar leegte achter binnen de gemeenschap van Het Anker.

Met haar welverdiende pre-pensioen in het verschiet, kijkt Gea uit naar kostbare momenten met haar geliefden. Haar wens om vooral veel tijd door te brengen met haar man, kinderen en kleinkinderen getuigt van haar diepe verbondenheid met haar familie en de waarde die zij hecht aan persoonlijke relaties.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Hoewel het afscheid van Gea met een zekere melancholie wordt ontvangen door haar collega’s en de bewoners, overheerst vooral een gevoel van oprechte blijdschap en dankbaarheid voor de jaren van dienstbaarheid die zij heeft gegeven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat afgelopen maandag zowel bewoners als collega’s samenkwamen om Gea te eren met een verrassingsafscheidsfeest, als blijk van waardering voor haar onuitputtelijke toewijding.

Terwijl Het Anker afscheid neemt van een uitzonderlijke medewerker, kijken we vooruit naar de nieuwe avonturen die Gea zal beleven in haar welverdiende pensioen. Haar nalatenschap van liefde en zorg zal voortleven in de harten van degenen die ze heeft aangeraakt, en haar vertrek markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk vol vreugde, liefde en familie.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button