Op stap

Kinderen van kindcentrum De Noordkaap houden uitvoering in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op maandagavond 15 januari 2024 hebben alle kinderen van KC de Noordkaap op het grote toneel van Cultuurhuis de Klinker een prachtige voorstelling neergezet.

- advertentie -

“Iedere vier jaar nodigen we alle ouders, opa’s, oma’s en goede bekenden van onze leerlingen uit om gratis een avond naar hun kinderen te komen kijken. De leerkrachten hebben samen met de kinderen een verhaallijn bedacht. Twee professoren hebben een droommachine ontworpen en elke keer kwam er een nieuwe fantastische droom langs.” aldus Jan Paul Siebelink, directeur van de school.

Van heksenketels, maximonsters, feeën en sterrenkinderen naar dromen over wat je later wilt worden, waanzinnige dromen en zelfs een speech met dans over Martin Luther King. Er waren zoveel mooie dromen dat de machine stuk ging. Gelukkig kon de monteur de machine komen repareren.

“We hebben waanzinnig genoten en dromen lekker verder.” zegt Siebelink.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button